Concurs de creație a logo-ului Președinției României la Consiliul Uniunii Europene

cover is

“CONCURS LOGO PRES RO 2019”
 
Ieșeni, dăm țării cel mai frumos și reprezentativ LOGO al Președinției ROMÂNIEI la Consiliul Uniunii Europene din 2019?
Ieșenii(*) nominalizați în lista celor 19 proiecte pentru marea finală, precum și ieșenii câștigători, vor primi pe lângă premiile oferite de organizatori, și premii – mecenat oferite de Biroul parlamentar al Senatorului Iulia Scântei. Premiile – mecenat se vor acorda separat de premiile organizatorilor, independent de acestea, exclusiv ieșenilor (*) pentru aportul creativ și rolul lor în promovarea Iașului.
Concursul a fost lansat în 27 septembrie 2017.
Elevii, studenții ieșeni, toți cei creativi din industria IT din județul Iași și nu numai, se pot înscrie și pot depune proiectele lor, până în 17 octombrie 2017, ora 23:59.
Premiile oferite de Biroul parlamentar al Senatorului de Iași, Iulia Scântei, cu titlu de mecenat, exclusiv proiectelor realizate de Ieșeni (*) sunt:
300 Euro – pentru orice proiect, creația unui ieșean(*) nominalizat între cele 19 proiecte selectate pentru finală, dar care nu câștigă niciunul dintre premiile organizatorilor;
1.000 Euro – pentru proiectul creat de un ieșean (*), care câștigă Locul II, Locul III sau o mențiune;
2.000 Euro – pentru proiectul creat de un ieșean (*), care câștigă Locul I.
Premiile oferite de Guvernul României, ca organizator, sunt:
Locul I – 3.000 euro și o vizită la Bruxelles
Locul II – 2.000 euro și o vizită la Bruxelles
Locul III – 1.500 euro și o vizită la Bruxelles
Două premii speciale (mențiuni) – câte o vizită la Bruxelles
(*) Sunt eligibile pentru premiile – mecenat, exclusiv proiectele realizate de “Ieșeni” , respectiv de către:
1. Cetățenii români, indiferent de vârstă, care au domiciliul în Județul / Municipiul Iași, conform actului de identitate, la data lansării concursului (27.09.2017)
2. Elevii și studenții, cetățeni români, care au domiciliul în Județul Iași, dar urmeaza cursurile unei școli, ale unui liceu sau ale unei facultăți din județul / Municipiul Iași, la data lansării concursului (27.09.2017).
3. Orice cetățean român care are reședința, conform legii, în Județul /Municipiul Iași și este angajat al unei societăți comerciale din domeniul IT, cu sediul principal sau secundar în Județul / Municipiul Iași, la data lansării concursului (27.09.2017).
Un participant poate primi un singur premiu indiferent cu câte proiecte participă la concurs, individual sau într-o echipă de creație.
Premiul pentru selecția în categoria celor 19 proiecte ale finalei nu se cumulează cu premiile aferente locurilor câștigătoare, participantul primind premiul cel mai mare aferent locului câștigat în urma finalei.
Ieșenii creativi înving! Iașul câștigă!
Succes!

Regulament aici.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *
You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>